Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
Technisch systeem

Workshop doorlooptijd bepalen met de MCT-methode

Workshop door Prof. Rajan Suri

Steeds meer bedrijven zijn bezig met het invoeren van verbeteringen in de organisatie op basis van de QRM-strategie. Uit onze dagelijkse praktijk weten we dat het heel lastig kan zijn om de doorlooptijd, de MCT (Manufacturing Critical-path Time), goed te bepalen. Als je deze ervaring ook hebt, dan bieden we je de kans om aan een interactieve en praktische workshop MCT deel te nemen. Censor | Voor de verandering organiseert deze MCT-workshop op vrijdag 12 oktober a.s., verzorgd door de grondlegger van QRM: Prof. Rajan Suri.

Schrijf je in en specialiseer jezelf nog meer in het vaststellen van je doorlooptijd via de MCT-methode!

MCT-workshop
Deze hands-on workshop biedt meer diepgang om tot een juiste MCT-bepaling te komen. De MCT-workshop is een praktische sessie, waarbij je aan de hand van een aantal praktijkcasussen leert hoe de MCT correct moet worden berekend. Je ontvangt ook enkele "tips en tricks" om in specifieke situaties de MCT goed toe te passen. Op een interactieve manier leer en ervaar je hoe de MCT voor je te laten werken om daarmee de doorlooptijd drastisch te reduceren. De workshop is in het Engels.

MCT-handleiding
Tijdens de workshop ontvang je de onlangs naar het Nederlands vertaalde ‘MCT-handleiding’ van Prof. Rajan Suri, waarvan deze ochtend het eerste exemplaar officieel aan Prof. Suri wordt overhandigd.

Voor wie is deze workshop?
QRM-specialisten, QRM-geïnteresseerden, directeuren, managers, productieleiders, adviseurs, trainers en andere geïnteresseerden in het verbeteren van de reactiesnelheid binnen/buiten een bedrijf.

Wanneer: vrijdag 12 oktober, 09:30u. tot 12:00u. (inloop vanaf 09:00u)
Locatie: The Dutch, Haarweg 3, 4212 KJ Spijk (Gld.)
Kosten: € 195,-, p.p., voor bestaande Censor-relaties € 150,- p.p.

Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan in via qrm@censor.nl, zodat we weten wie we mogen verwachten.