Een bericht van het Censor team

Verandering is altijd en overal

Wat kan de wereld in twee weken tijd toch compleet anders zijn. Het woord, dat we verder niet noemen, was eerst nog ver van ons vandaan, nu weten we wel beter. Het toont ons hoe de wereldbevolking, zowel zakelijk als privé, met elkaar is verstrengeld.

Onze collega Paul van Loon was in februari nog in China om daar Nieuwjaar te vieren en kon net op tijd terugkomen. Grappig vonden we het toen om hem te ontvangen op kantoor met allen een mondkapje op. Vandaag de dag is dat helemaal niet meer grappig. Die mondkapjes zijn broodnodig in de zorg. Het is nu zelfs een regelrechte verkwisting van belangrijke materialen en dat in enkele weken.

Het toont ons dat veranderingen altijd aanwezig zijn. Hoe op het ene moment iets kan en als de tijd gevorderd is, het juist helemaal niet meer kan. Terwijl we toch hetzelfde doen. Misschien heet ons bedrijf daarom wel Censor | voor de verandering.

De verandering bijbenen

Eén ding leren we nu, niets is zeker en we zijn altijd aan verandering onderhevig. Zo ook ons eigen bedrijf. Met man en macht zijn alle collega’s bezig om onze QRM Silver® opleiding zo snel mogelijk online te kunnen geven. 3 weken geleden hielden we dit nog voor onmogelijk. Ook Censor zelf ontkomt niet aan de veranderingen. Mooi toch!

Het is echter zaak om snel op deze uitdaging te reageren en jezelf iets nieuws aan te leren. Al ligt dit buiten je comfortzone. Ontwikkel en maak stappen. Deze flexibiliteit heeft de mens gebracht waar hij nu is en maakt individuele mensen, maatschappijen en bedrijven succesvol.

Pak nu door op veranderingen waar je ooit mee wilde beginnen. Dit is dé kans om een voorsprong te maken op de rest van de markt.

Wij wensen iedereen bijzonder veel succes bij de uitdagingen waar we nu voor staan en de onzekerheden die ons nog wachten. Als je flexibel denkt en snel kunt schakelen, dan maak je een grote kans om hieruit te komen. Misschien zelfs beter dan je nu vermoedt!

Pak deze kans! Nunc aut Nunquam

Samen het werkproces
optimaliseren
van jouw bedrijf

Censor gaat de werkvloer op. Slimme mensen die observeren en analyseren. Pijn- en knelpunten zien en weten wat relevant is. Ze staan tussen de makers om zelf te zien en te ervaren. Geen studieboekwijsheden op afstand, maar direct vanaf de werkvloer: waar stroopt het op, wat gaat fout, wat frustreert, waar blijft de informatie achter: praktische observaties die blootleggen waarom het proces tekortschiet. Objectief gestaafd door analyse van procesdata.