Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
Uit: Timmerfabrikant - februari 2016

Beste Ambachtelijke Houtbewerker: 'We doen gewoon ons best.'

Timmerfabriek Groothuis in Almelo werd december vorig jaar uitgeroepen tot de beste Ambachtelijke Houtbewerker 2015-2016. Directeur Richard Groothuis blijkt er nuchter onder en is bezig met de toekomst, al is hij wel benieuwd wie de 864 stemmers zijn die zijn bedrijf op het schild hebben geheven.

Ja, hij is trots. Maar laten we het ook niet overdrijven, het werk moet wel doorgaan. Het tekent de nuchtere werkhouding van directeur Richard Groothuis, sinds 32 jaar timmerfabrikant te Mariaparochie, gemeente Almelo. Een door vakblad Houtwereld georganiseerde zoektocht naar topleveranciers in de houtsector bracht 864 stemmers (44 procent van het totaal) ertoe Groothuis naar voren te schuiven als beste Ambachtelijke Houtbewerker.

Groothuis binnen newssite

Censor feliciteert
We zijn blij dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan de bedrijfsontwikkeling van deze prijswinnaar. Daarom namens alle medewerkers en betrokken professionals van Censor | Voor de verandering: van harte gefeliciteerd met deze eretitel!

Dit is hoe wij werken
Het succes van een bedrijf is steeds meer afhankelijk van de wijze waarop het met snelle, complexe veranderingen in de markt omgaat. Censor heeft hiervoor speciale verbeter- en ontwikkeltrajecten ontwikkeld.

We staan je graag te woord:
Tel.: 013-5215615
e-mail: info@censor.nl