Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
Stop Down Management!

Bestel 'm nu

Het Klasse Theater zat bomvol afgelopen dinsdagavond 12 december. In een geheel op maat gemaakte cabaretvoorstelling presenteerde Paul, samen met Rogier van der Ven en drie orkestleden, zijn nieuwste boek: Stop Down Management.
Uitverkocht
'Echte kerels doen het anders' ging 4000 keer over de toonbank en is sinds dit jaar uitverkocht. Tijd voor een vervolg dat 'management-oude-stijl' niet enkel flink aan de tand voelt, maar ook een duidelijk statement maakt: stop daarmee!

Schrijven is schrappen
Paul ziet veel gebeuren op de werkvloeren in bedrijven. Heel veel. Wat werkt wel en wat zeker niet. Wat is (oud) gedrag waar afscheid van genomen moet worden? En welke (nieuwe) initiatieven moeten zeker worden omarmd, hoe onaf ze ook lijken? Alle kladjes, passages en zinsneden die het boek niet hebben gehaald, passeerden - vlak voordat ze definitief door de shredder gingen - alsnog de revue in de theaterpresentatie van 'Stop Down Management'.

Benieuwd
Wat moet dan gestopt worden? Waarom werknemers laten werken als marionettenpoppen, terwijl ze zichzelf prima staande kunnen houden? Wat gebeurt er met je bedrijf als je mensen zelf laat nadenken? Wat is giftig leiderschap en wanneer moet je in opstand komen?

Vragen, vragen, vragen, maar één antwoord is zeker: Stop Down Management!