Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
De door Prof. Rajan Suri geschreven MCT-handleiding hebben we in het Nederlands uitgebracht. Het boek is nu verkrijgbaar voor € 12,95.

Nederlandse uitgave: MCT-handleiding

MCT-handleiding is een boek voor mensen die in de praktijk aan de slag gaan met de MCT-methode. MCT is gebaseerd op tijd en de methode ondersteunt continue verbeterprojecten. Dit omdat het bedrijfsbrede verspillingen kwantificeert. Als MCT op de juiste manier wordt gebruikt, hoeft het geen intensieve en diepgaande analyse te zijn en kan het relatief eenvoudig worden toegepast.

Door voor- en achteraf waarden te vergelijken, biedt MCT een eenvoudige maar krachtige manier om de verbetering te meten. Hoewel de oorsprong van MCT in de productie ligt - het staat acroniem voor Manufacturing Critical path Time (MCT) - kan de methode in veel contexten worden gebruikt, waaronder toeleveringsketens, verzekeringen, banken, zorgverleners en andere industrieën.

Mct boek censor b
Verkrijgbaar voor € 12,95 (excl. BTW en verzendkosten) via een e-mail aan info@censor.nl

Alle belangrijke punten op een rij
Deze gids bevat de belangrijkste regels en richtlijnen voor het gebruik van MCT. Hij dient als een gebruikershandleiding met de kernpunten van MCT en een checklist om ervoor te zorgen dat je rekening hebt gehouden met de belangrijkste items die je nodig hebt voor MCT-berekening en -gebruik.

Deze gids is een “must-have” voor iedereen die MCT gebruikt in projecten voor continu verbetering! Zeker als je aan de slag bent of gaat met de implementatie van Quick Response Manufacturing (QRM).