Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
15-10-2015

Positieve reacties na start pilot WvB+

Op je stoel zitten en luisteren is écht van gisteren. In de Opleiding tot Werkvoorbereider Plus (WvB+) kom je in actie en boek je direct resultaat. Deelnemers zijn uiterst positief over de ideale mix tussen on- en offline leren (blended learning). Zij bepalen, naast de vaste leeruitkomsten, voor een groot deel zelf hoe en wat zij onder de loep nemen. Dat maakt de opleiding extra persoonlijk en betekenisvol. Iedere professional heeft immers zijn eigen, unieke leerwensen.

Leren door te doen
Wij geloven dat je leert door te doen. Slimmer calculeren, klantgericht opdrachten verkrijgen, alle organisatieprocessen in kaart brengen én precies weten wat er speelt. Alles wat je leert pas je direct toe in je eigen dagelijkse praktijk. Da's nog eens een vlot leer- en werkresultaat!

Kijken naar de nabije toekomst
De rode draad door deze opleiding is om per thema te kijken naar wat zich in de nabije toekomst afspeelt. Immers, wat zich morgen voordoet, is vandaag al zichtbaar. Je ontdekt met elkaar hoe je onnodige wachttijden wegneemt, doorlooptijden verkort en de kwaliteit optimaal houdt. Met theoretische handvatten en intensieve oefeningen stem je je communicatie perfect af op je collega's én de klanten. Effectief en doelgericht leren: daar draait het om.

Steeds beter in je werk
Als werkvoorbereider heb je het druk en krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Je blijft succesvol in je werk door te leren al deze bordjes in de lucht te houden. Daarom heeft de SSWT, in samenwerking met Censor, de Opleiding tot Werkvoorbereider PLUS ontwikkeld. Een overzicht van alle modules, InCompany-mogelijkheden én inschrijven vind je hier.

Dit is hoe wij werken
Het succes van een bedrijf is steeds meer afhankelijk van de wijze waarop het met snelle, complexe veranderingen in de markt omgaat. Censor heeft hiervoor speciale verbeter- en ontwikkeltrajecten ontwikkeld.

We staan je graag te woord:
Tel.: 013-5215615
e-mail: info@censor.nl