Nederlandse uitgave: MCT-handleiding

MCT-handleiding is een boek voor mensen die in de praktijk aan de slag gaan met de MCT-methode. De methode is gebaseerd op tijd en de methode ondersteunt continue verbeterprojecten. Dit omdat het bedrijfsbrede verspillingen kwantificeert. Als de methode op de juiste manier wordt gebruikt, hoeft het geen intensieve en diepgaande analyse te zijn en kan het relatief eenvoudig worden toegepast.

Door voor- en achteraf waarden te vergelijken, biedt MCT een eenvoudige maar krachtige manier om de verbetering te meten. Hoewel de oorsprong van de methodiek in de productie ligt – het staat acroniem voor Manufacturing Critical path Time (MCT) – kan de methode in veel contexten worden gebruikt, waaronder toeleveringsketens, verzekeringen, banken, zorgverleners en andere industrieën.

Verkrijgbaar voor € 14,95 (excl. BTW en verzendkosten) via een e-mail aan info@censor.nl 

Alle belangrijke punten op een rij

Deze gids bevat de belangrijkste regels en richtlijnen voor het gebruik van MCT. Hij dient als een gebruikershandleiding met de kernpunten en een checklist om ervoor te zorgen dat je rekening hebt gehouden met de belangrijkste items die je nodig hebt voor MCT-berekening en -gebruik.

Deze gids is een “must-have” voor iedereen die de methode gebruikt in projecten voor continu verbetering! Zeker als je aan de slag bent of gaat met de implementatie van Quick Response Manufacturing (QRM).

Samen het werkproces
optimaliseren
van jouw bedrijf

Censor gaat de werkvloer op. Slimme mensen die observeren en analyseren. Pijn- en knelpunten zien en weten wat relevant is. Ze staan tussen de makers om zelf te zien en te ervaren. Geen studieboekwijsheden op afstand, maar direct vanaf de werkvloer: waar stroopt het op, wat gaat fout, wat frustreert, waar blijft de informatie achter: praktische observaties die blootleggen waarom het proces tekortschiet. Objectief gestaafd door analyse van procesdata.