Netwerkbijeenkomst BOB Academy bij Bregil in Gilze

Actuele thema’s

Organisatieveranderingen en- verbeteringen, efficiënte samenwerkingen en procesoptimalisatie zijn actuele en relevante thema’s voor bedrijven in de maakindustrie, techniek, logistiek, productie, chemie, bouw en onderhoud. Deze thema’s stonden centraal tijdens de afgelopen netwerkbijeenkomst georganiseerd door BOB Academy bij Bregil in Gilze op 7 juni ’22. In het kader van procesoptimalisatie, ontvingen de directeur van Bregil en gastheer Ed van den Bliek, dit keer samen met Etienne Timmermans, directeur van Censor, een groep enthousiaste Brabantse ondernemers. Na een hartelijke ontvangst met koffie en taart, kregen de genodigden van BOB Academy een rondleiding op de werkvloer van Bregil en werd het thema vanuit diverse perspectieven bediscussieerd.

Wij willen alle genodigden bedanken voor de aanwezigheid en de inspirerende gesprekken. Groeien met de middelen die je al in huis hebt? Dat doe je samen met Censor!

 

Samen het werkproces
optimaliseren
van jouw bedrijf

Censor gaat de werkvloer op. Slimme mensen die observeren en analyseren. Pijn- en knelpunten zien en weten wat relevant is. Ze staan tussen de makers om zelf te zien en te ervaren. Geen studieboekwijsheden op afstand, maar direct vanaf de werkvloer: waar stroopt het op, wat gaat fout, wat frustreert, waar blijft de informatie achter: praktische observaties die blootleggen waarom het proces tekortschiet. Objectief gestaafd door analyse van procesdata.