Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Censor | voor de verandering

Censor heeft jarenlange ervaring in het verduurzamen van menselijk potentieel en het optimaliseren van bedrijfs- en productieprocessen. We vergroten de doelmatigheid van een bedrijf en minimaliseren de faalkosten.

We gaan hierbij uit van drie wezenlijke krachten:

  • Optimale samenwerking, door training, opleiding en coaching (sociaal systeem versterken);
  • Procesoptimalisatie, door bedrijfs- en werkprocessen slimmer in te richten met behulp van bedrijfsstrategieën als LEAN en QRM (technisch systeem);
  • Organisatieveranderingen en –verbeteringen, door het begeleiden, uitdenken en werkend maken van celstructuren (organisatiestructuur).

Uiteindelijk gaat het Censor om het verkorten van de reactiesnelheid in het algehele voortbrengingsproces van producten en diensten. Uniek in onze aanpak is de sterke aandacht voor het menselijke aspect bij het verbeteren en stroomlijnen van organisatieprocessen. We leren medewerkers meer en divers te laten samenwerken in (verbeter)cellen, we reduceren wachttijden in processen en verkorten daardoor de doorlooptijd. We richten hiërarchie, bureaucratie en communicatie binnen organisaties zodanig in dat de klant een centrale plaats in de organisatie krijgt.

Tijdens het doorlopen van een Censortraject zie je natuurlijk vooral een aantal van onze trainers, coaches en adviseurs. Achter deze mensen staat een groep medewerkers, ontwerpers, ontwikkelaars, procesanalytici en onderzoekers. Vanuit onze Tilburgse thuisbasis zijn wij continu bezig om de Censor-methode te verfijnen en te verbeteren, om nieuwe veranderingstechnieken en meetinstrumenten te ontwikkelen en te testen. Daarnaast zorgen wij voor de secretariële en logistieke ondersteuning van alle Censortrajecten.

Dit is hoe wij werken
Het succes van een bedrijf is steeds meer afhankelijk van de wijze waarop het met snelle, complexe veranderingen in de markt omgaat. Censor heeft hiervoor speciale verbeter- en ontwikkeltrajecten ontwikkeld. Tevens hebben wij als trainer én adviseur jarenlange ervaring in het begeleiden van ESF-trajecten.

Europees sociaal fonds censor vdv

We staan je graag te woord:
Tel.: 013-5215615
e-mail: info@censor.nl

Ons team