QRM by Censor

Quick Response Manufacturing (QRM) is een andere manier van werken die in de hele organisatie merkbaar is. Organisatieverandering is voor medewerkers spannend en wordt ook vaak als lastig ervaren. Als je QRM echter stap voor stap en met de juiste begeleiding gaat implementeren, je einddoel goed voor ogen houdt en hierover steeds helder met je medewerkers communiceert betekent het vooral een positieve wending in je organisatie. Mensen werken sneller, slimmer en ook nog eens met meer plezier!Meld je hier aan voor de QRM Praktijkdag op 27 oktober!

Quick Response Manufacturing iets voor jouw bedrijf? We leggen graag uit wat het is en hoe het je verder helpt. Eens verder praten over QRM-mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Qrm by censor pocketboek
Vraag 'm nu aan!
Vraag via qrm@censor.nl hét QRM-boek aan. Speciaal voor ondernemers die ook geloven dat het sneller, soepeler en slimmer kan.

We staan je graag te woord:
Tel.: 013-5215615
e-mail: qrm@censor.nl


QRM, omdat de klant veeleisender is dan ooit…
We zien het om ons heen gebeuren. De consument wil meer keuze en meer toegevoegde waarde. We willen geen lamp van Philips, maar licht naar onze eigen kleur en smaak, liefst ‘smart’ op afstand regelbaar. En als we dat vandaag bedenken, dan willen we het morgen in huis hebben.
Qrm by censor want klant is veeleisend 2
Toegevoegde waarde, variatie en snelheid zijn belangrijker dan ooit tevoren. We willen producten of diensten die het ons makkelijker maken en liefst zo snel mogelijk. Wachten is niet van deze tijd. Het bestellen op internet is gemeengoed geworden. Vandaag bestellen en morgen in huis is heel normaal. De consument bepaalt en de jeugd is niet anders gewend. Dat merken alle partijen in de keten van toeleveran