QRM & POLCA verlagen doorlooptijden drastisch in België

Provan aan de slag met QRM en POLCA

Provan is een grote speler in de metaalindustrie. Al sinds 1998 focust het bedrijf zich op totaalprojecten. Ze hebben alles in huis om dat zelf te kunnen realiseren: van buizen-, profielen- en plaatbewerkingen tot gehele assemblages. Dat doen ze met zo’n 75 medewerkers verdeeld over hun twee vestigingen in Genk en Bilzen. Voor een organisatie als Provan, die kleine hoeveelheden met grote productieverschillen produceert, kwam QRM als geroepen.

De complexiteit van hun producten bracht uitdagingen met zich mee. Het management van Provan realiseerde zich dat hoe groter de variëteit van hun productie wordt, hoe meer ruimte ze nodig hebben. Daarnaast liep de doorlooptijd enorm op. Het was in deze tijd dat het management kennis maakte met QRM, POLCA en de strategieën van professor Rajan Suri.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verloop van dit project? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang een whitepaper. Hierin leest u alles over PROVAN, hun oude werkwijze en wat de implementatie van QRM en POLCA voor hen betekent heeft.

Whitepaper aanvragen

Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen. Onze privacyverklaring vindt u hier.

Samen het werkproces
optimaliseren
van jouw bedrijf

Censor gaat de werkvloer op. Slimme mensen die observeren en analyseren. Pijn- en knelpunten zien en weten wat relevant is. Ze staan tussen de makers om zelf te zien en te ervaren. Geen studieboekwijsheden op afstand, maar direct vanaf de werkvloer: waar stroopt het op, wat gaat fout, wat frustreert, waar blijft de informatie achter: praktische observaties die blootleggen waarom het proces tekortschiet. Objectief gestaafd door analyse van procesdata.