QRM-opleiding Bronze

QRM Bronze® training (gecertificeerd)

Quick Response Manufacturing (QRM) is een bedrijfsbreed gedragen aanpak. Iedere medewerker in de organisatie zal op enig moment zijn of haar steentje bijdragen om QRM mogelijk te maken. QRM doe je samen!

Om iedereen te kunnen betrekken bij QRM is er op Europees niveau een QRM Bronze® training opgezet om dit mogelijk te maken. Of je nou werkt op kantoor, werkvoorbereiding, verkoop of de werkvloer, iedereen kan deze training volgen. Voor deze opleiding is geen aanvangsniveau vereist.

Heb je als deelnemer de eindtoets met een positief resultaat afgerond, dan ontvang je een QRM Bronze® certificaat (Herkansen is mogelijk). Dit is een Europees erkend certificaat waarmee je ook in het QRM Register van het QRM Institute in Brussel bent opgenomen. Hiermee krijg je erkenning van je kennis.

Het programma bestaat uit 4 dagdelen waarin je kennismaakt met de 4 pijlers van QRM.

Er wordt met praktijkopdrachten en spellen gewerkt om zoveel mogelijk te leren vanuit de praktijk. Ervaren is voor jou als deelnemer immers erg leerzaam.

Kortom: vandaag doe en leer je iets, wat je morgen al kunt gebruiken.

Ontwikkel vaardigheden om een inspirerende leider te zijn

Incompany

Het is vanaf 10 deelnemers mogelijk de training incompany te laten uitvoeren. Neem hiervoor contact op met Censor via qrm@censor.nl of bel 013-5215615.

Huidig aanbod: ben je al klant bij Censor? Dan ontvang je 10% korting op een incompanytraining.

Investering

De investering voor de opleiding tot QRM Bronze specialist bedragen:

Kosten zijn p.p. en excl. BTW

Onderneem nu actie

Klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen? Mail of bel (013 – 521 56 15) ons en ontdek hoe je inzicht, samenwerking en efficiëntie kunt optimaliseren voor succesvolle projecten en tevreden teams.