Echte kerels doen het anders

Het management krijgt zijn 'feminiene touch' niet door vrouwen bedrijven in te lokken. Mannen zullen eerst zelf hun leiderschap opnieuw moeten uitvinden. Het is vijf voor twaalf: er is nu behoefte aan een nieuw soort decisionmaker. Aan onvervalste kerels, echte leiders, die in staat zijn om te doen wat veel mannen nu nog nalaten.

Mannen die onbevreesd het 'softe' gebied van management durven te betreden. Ooit beschouwd als 'no go area' voor échte kerel. Het managementgebied waarvoor we nog steeds graag onze kop in het zand steken of dat we maar al te graag uit handen geven aan de 'dames van HR'.

Dit is niet zomaar iemands mening. Hoe we het gewend zijn te doen, werkt al bijna niet meer, dat is iets wat je om je heen kunt zien. Babyboomers stromen massaal uit, de jeugd stroomt in en hierdoor staat leiderschap onder druk.

Managers, wakker worden...!


Dit is hoe wij werken
Het succes van een bedrijf is steeds meer afhankelijk van de wijze waarop het met snelle, complexe veranderingen in de markt omgaat. Censor heeft hiervoor speciale verbeter- en ontwikkeltrajecten ontwikkeld.

We staan je graag te woord:
Tel.: 013-5215615
e-mail: info@censor.nl