Word een uitstekende projectmanager met de MasterClass Projectmanagement

Vanaf oktober 2020 starten BosMti en Vakademy in samenwerking met Censor de MasterClass Projectmanagement: speciaal voor de meubel-, interieurbouw- en timmerindustrie. Binnen deze MasterClass worden de benodigde kennis, vaardigheden en inzichten beschikbaar gesteld. Zo zorg je ervoor dat je klaar bent voor de uitdagende functie als projectmanager.

MasterClass Projectmanagement

De MasterClass Projectmanagement bestaat uit vier modules die worden ondersteund door digitaal lesmateriaal vanuit het Expertisecentrum Meubel (ECM) online cursussen. Twee van de vier modules worden mogelijk gemaakt door Censor. Dat zijn de modules ‘Projectmanagement’ en ‘Communicatie en Leiderschap’. Elke module van deze MasterClass duurt zes dagdelen en is bedoeld voor de meubel-, interieurbouw- en timmerindustrie. De modules worden integraal afgesloten met een Project Proces Analyse (PPA). Op deze wijze kunnen deelnemers aantonen dat zij de lesstof op de juiste manier kunnen toepassen binnen het bedrijf.

De projectmanager: een belangrijke schakel

Er speelt zich veel af binnen een organisatie. Verschillende personen, afdelingen en partijen werken samen om gewenste doelstellingen te behalen. Er zijn zo veel processen gaande binnen een organisatie dat het makkelijk is om de draad kwijt te raken. Daar komt projectmanagement aan te pas. Een projectmanager leidt al deze processen in juiste banen om mooie resultaten te boeken; een belangrijke schakel dus! Deze cursus is perfect als je nu de rol als (beginnend) projectmanager invult en je skills verder uit wilt breiden. Inschrijven kan niet meer.

Samen het werkproces
optimaliseren
van jouw bedrijf

Censor gaat de werkvloer op. Slimme mensen die observeren en analyseren. Pijn- en knelpunten zien en weten wat relevant is. Ze staan tussen de makers om zelf te zien en te ervaren. Geen studieboekwijsheden op afstand, maar direct vanaf de werkvloer: waar stroopt het op, wat gaat fout, wat frustreert, waar blijft de informatie achter: praktische observaties die blootleggen waarom het proces tekortschiet. Objectief gestaafd door analyse van procesdata.