Opleiding Werkvoorbereider PLUS

De werkvoorbereider van morgen zal meer vaardigheden moeten bezitten dan een sterk ontwikkelde technische achtergrond. Hij moet organisatieprocessen van A tot Z kunnen overzien, zijn communicatie haarfijn afstemmen op de gedachten van de klant, snel kunnen reageren op veranderingen in de markt en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche. De brancheopleiding Werkvoorbereider Plus is gericht op ambitieuze werkvoorbereiders uit de Timmerindustrie, die zich in hun huidige werk verder willen professionaliseren.

Censor heeft samen met Hout Dat Werkt een brancheopleiding ontworpen voor werkvoorbereiders in de timmerindustrie: de Opleiding tot Werkvoorbereider PLUS. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om vanuit een breder perspectief zowel klant- als organisatiegericht te handelen binnen het productieproces van de timmerfabriek.

Ontwikkel vaardigheden om een inspirerende leider te zijn

Doelgroep

Investering

De investering voor de opleiding tot QRM Silver® specialist bedragen:

Startmodule: €540,-
Calculatie en nacalculatie: €943,50
Scoren met offertes: €943,50
Van project naar product: €1.368,50
Optimaal plannen: €943,50
Strategisch en slim inkopen: €943,50
Organisatieprocessen met LEAN en QRM: €943,50
Actualiteitenmodule: €318,50

De kosten zijn inclusief toegang tot de e-learning, certificaat, verblijfkosten en excl. BTW.

Certificaat

Studenten kunnen voor alle modules een certificaat behalen. De voorwaarden zijn:

Branche-erkend diploma

Na het volgen van de volledige opleiding én het behalen van alle desbetreffende certificaten, behaalt de student het branche-erkend diploma Werkvoorbereider PLUS. Met dit diploma toon je binnen de timmerbranche aan dat je een brede kijk op organisatieprocessen hebt, je klantgericht handelt, je bewust bent van effectieve calculatie, optimaal plant en weet hoe je van offertes ook daadwerkelijk opdrachten kan maken.