Basis Leidinggeven

Ontdek de sleutel tot effectief leiderschap met onze vierdaagse training ‘Basis Leidinggeven’! Sterk en modern leiderschap vormt de basis voor het succesvol leiden van een team en het soepel laten verlopen van een organisatie met een klantgerichte focus. Met een frisse kijk op de wereld, een brede organisatieblik, een leidende houding binnen je team en een professioneel zelfbeeld kun je jouw leiderschapsvaardigheden versterken.

De training ‘Basis Leidinggeven’ legt de nadruk op het ontwikkelen van effectief leiderschap. Jij bent degene die anderen motiveert, haalbare doelen stelt, taken verdeelt, voortgang controleert en resultaten beoordeelt. Tijdens deze vierdaagse training bouw je aan een stevig fundament voor deze vaardigheden, ongeacht je ervaringsniveau.

Dit niveau is vereist

Of je nu net begint met leidinggeven of al enige ervaring hebt, deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar leiderschapskwaliteiten wil versterken. Gedurende de training behandelen we verschillende essentiële onderwerpen die jou in staat stellen om een effectieve leider te worden. We besteden aandacht aan communicatievaardigheden, het stellen van doelen, het creëren van een motiverende werkomgeving en het bouwen van een sterke relatie met jouw teamleden. Daarnaast leren we je om effectieve feedback te geven, constructieve gesprekken te voeren en problemen op te lossen binnen jouw team. We bieden praktische tools en technieken die je direct kunt toepassen in jouw dagelijkse leidinggevende rol.

Ontwikkel vaardigheden om een inspirerende leider te zijn

Investering

De investering voor de Basis Leidinggevende training in samenwerking met ECM:

Kosten zijn p.p. en excl. btw.

Dit kun je verwachten

Je krijgt training van ervaren professionals met ruime ervaring in leidinggevende posities. Ze delen hun kennis, inzichten en best practices met jou en begeleiden je in het ontwikkelen van jouw leiderschapspotentieel. Onze aanpak is interactief en praktijkgericht. Je gaat aan de slag met oefeningen, spellen en casestudies om de geleerde concepten in de praktijk te brengen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het delen van ervaringen en het leren van andere deelnemers. Communicatie in verbinding met anderen is een belangrijk aspect van leidinggeven.

Tijdens de training leer je hoe je projecten kunt opzetten met aandacht voor alle aspecten, zoals Agile en SCRUM, die komen kijken bij dagelijks leidinggeven. Je ontdekt het belang van dagelijkse (bord)overleggen voor organisatie brede communicatie en leert inzicht te krijgen in elkaars geplande werkzaamheden interpreteren op basis van complexiteit en tijdsduur hiervan.

Wat kan ik na de training?

Na het voltooien van de training ‘Basis Leidinggeven’ ben je goed uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een effectieve leider te zijn. Je zult in staat zijn om jouw team te motiveren, doelen te stellen, taken effectief te verdelen en de voortgang te bewaken. Bovendien beschik je over de tools om constructieve feedback te geven en een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen kan floreren.

Onderneem nu actie

Wacht niet langer en investeer in jouw leiderschapsvaardigheden. Schrijf je vandaag nog in voor onze vierdaagse training ‘Basis Leidinggeven’ en bouw aan een stevig fundament voor jouw succes als leider. Een aanvangsniveau is niet vereist. Iedereen is welkom om deel te nemen en zijn of haar leiderschapspotentieel te ontwikkelen.