Strategische leerstructuur en opleidingsadvies

Bij Censor begrijpen we het belang van een sterke strategische leerstructuur en opleidingsadvies om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Onze expertise omvat een grondige bedrijfsanalyse, leercultuuronderzoek en het invullen van de kennis- en vaardighedenmatrix, waardoor we een overzicht krijgen van de huidige situatie en uw organisatie kunnen ondersteunen bij het realiseren van groei en ontwikkeling.

Ontwikkel vaardigheden om een inspirerende leider te zijn

Onze aanpak

Onze aanpak begint met een uitgebreide bedrijfsanalyse. We voeren zowel een interne als externe doorlichting van de organisatie uit, waarbij we sterke punten en verbeterpunten identificeren. Dit helpt ons om een helder beeld te krijgen van de huidige situatie en om de juiste strategische leerstructuur te ontwikkelen die aansluit bij de bedrijfsvisie en doelen. Een essentieel onderdeel van ons onderzoek is het leercultuuronderzoek, gebaseerd op de zes leercultuurdragers. We analyseren de inhoud van het werk, de ruimte en veiligheid om te ontwikkelen, de samenwerking en teamontwikkeling, het leiderschap gericht op ontwikkeling, de organisatie gericht op ontwikkeling en hoe de organisatie zich verbindt met de externe omgeving. Dit geeft inzicht in de huidige leercultuur en helpt ons om de juiste strategische aanpak te bepalen.

Om jouw organisatie verder te ondersteunen, vullen we de kennis- en vaardighedenmatrix in. Hierin leggen we alle taken per expertise en het kennisniveau van elke medewerker vast. Zo kunnen we leerbehoeften van medewerkers identificeren en zwakke plekken op het gebied van kennis binnen de organisatie aanpakken. Op basis van onze analyse en inzichten stellen we een strategische leerstructuur en opleidingsadvies op dat perfect aansluit bij jouw organisatie. Dit omvat maatwerkoplossingen, workshops en trainingen om de ontwikkeling van medewerkers te stimuleren en te zorgen dat de organisatie optimaal presteert. Wij geloven in een holistische benadering van leerontwikkeling en opleidingsadvies. We streven ernaar om een lerende organisatiecultuur te bevorderen waarin leren en ontwikkelen centraal staan in het dagelijkse werk. Dit leidt tot gemotiveerde medewerkers, hogere productiviteit en een concurrentievoordeel voor jouw organisatie.

Onderneem nu actie

Wacht niet langer en investeer in jouw leiderschapsvaardigheden. Schrijf je vandaag nog in voor onze vierdaagse training ‘Basis Leidinggeven’ en bouw aan een stevig fundament voor jouw succes als leider. Een aanvangsniveau is niet vereist. Iedereen is welkom om deel te nemen en zijn of haar leiderschapspotentieel te ontwikkelen.