Verdiepend leidinggeven

Verdiep je leiderschapsvaardigheden met onze inspirerende training ‘Verdiepend Leidinggeven’! Wil je jezelf ontwikkelen in jouw leidinggevende functie, dan is deze training van drie dagen perfect voor jou. Hier leer je alles wat je nodig hebt om nog beter te worden in leidinggeven.

De training behandelt verschillende onderwerpen die van essentieel belang zijn voor effectief leiderschap. We bieden inzicht in organisatieontwikkeling, waarbij we de overgang van hiërarchisch leidinggeven naar zelfsturing en verbinding onderzoeken. Daarnaast ligt de focus op jouw persoonlijke leiderschapsstijl en de ontwikkeling ervan. We bestuderen ook de kracht van communicatie en gedrag, en hoe dit van invloed is op jouw leiderschap en de interactie met anderen. Omgaan met emoties is een ander belangrijk aspect dat aan bod komt tijdens de training.

Ontwikkel vaardigheden om een inspirerende leider te zijn

Dit kun je verwachten

De training bestaat uit drie dagen. Daarin werk je intensief aan het versterken van jouw leiderschapsvaardigheden. Onze ervaren trainers begeleiden je bij het verkennen van je huidige leiderschap in relatie tot jezelf en de context waarin je werkt. Je krijgt de tools en inzichten die je nodig hebt om betere resultaten te behalen en je persoonlijke ontwikkelpunten te identificeren. Tijdens de training besteden we ook aandacht aan het versterken van jouw identiteit als leider. Je gaat de confrontatie met jezelf aan en vergroot je zelfinzicht. Je krijgt meer inzicht in jouw mensbeeld en de rol die je als leider inneemt. Daarnaast leer je omgaan met de dilemma’s rondom zelfsturing. Het delen van ervaringen met medecursisten is een waardevol onderdeel van het leerproces, omdat je van elkaar kunt leren en groeien.

Tijdens de laatste dag van de training staat borging centraal. Je gaat in discussie over hoe processen blijven draaien, zelfs zonder jouw aanwezigheid. Verschillende modellen en theorieën worden gebruikt om de mate van samenhang en functioneren in je team te belichten. Bovendien krijg je inzicht in de relatie tussen jouw leiderschapsstijl en communicatiestijl. Je wordt je bewust van het beeld dat je bij anderen oproept en leert hoe gedrag, gedrag uitlokt. Tot slot benut je jouw talenten optimaal. Je identificeert jouw kernkwaliteiten en leert hoe je deze effectief kunt inzetten. Samen met de andere deelnemers en de trainer analyseer je leiderschapskwesties uit jouw eigen praktijk.

Deze training biedt een unieke kans om jouw leiderschapsvaardigheden te verdiepen en te versterken. De groepsgrootte is beperkt tot 8-12 deelnemers, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie.

Onderneem nu actie

Wacht niet langer en meld je aan voor de training ‘Verdiepend Leidinggeven’. Binnen drie dagen zul je de benodigde kennis en vaardigheden opdoen om je leiderschap naar een hoger niveau te tillen. Investeer in jezelf en maak een positieve impact op jouw organisatie en team!